foto

Jean-Paul Husson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Les Fantômes du Havre
Meurtres en pays d'Oléron (TV film)
2017 Meurtres en Auvergne (TV film)
2015 Au revoir... et à bientôt! (TV film)
2014 Belinda et moi (TV film)
2012 Operace E
Zavražděná (TV film)
2011 Le piège afghan (TV film)
Louis XVI, l'homme qui ne voulait pas être roi (TV film)
Voir le pays du matin calme (TV film)
2010 Láhev v moři
2007 Le voyageur de la Toussaint (TV film)
2004 Les amants du bagne (TV film)
2003 L'Outremangeur
1998 Zakázaná vášeň (TV film)
1996 Le livre de minuit

TV seriály

2014 Disparus (TV seriál)
Résistance (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2010 Alice Neversová (TV seriál)
Les Enfants de la lumière (S15E02)
2006 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2000 Modrý bicykl (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky