foto

Rafał Maćkowiak

  • nar. 1.1.1975 (44 let)
    Opole, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ciemno, prawie noc
From Love: Pula to Je Raj
Ja teraz kłamię
2016 Slunce, to slunce mě oslepilo
2015 Baby Bump
Discopolo
Klezmer
2014 Mezi námi dobrý
Mur
2010 Prosta historia o miłości
2009 Jánošík - Pravdivá historie
2008 0_1_0
33 sceny z życia
Usínání
Środa, czwartek rano
2007 Wieża
2006 Co słonko widziało
Job, czyli ostatnia szara komórka
2005 Masz na imię Justine
2004 W dól kolorowym wzgórzem
2003 Konec prázdnin
2002 Głośniej od bomb
2001 Inferno (TV film)
2000 Nie ma zmiłuj
1999 Skok
1998 Amok
Billboard
Gniew
1997 Dzieci i ryby
Kochaj i rób co chcesz
1996 Dzieje mistrza Twardowskiego

TV seriály

2018 1983 (TV seriál)
Mayday (E07)
Zrada (E06)
Systém (E03)
další epizody (4)
2015 Pakt (TV seriál)
Dzień sądu (S01E06)
Odkrycie (S01E05)
Przymierze (S01E04)
další epizody (4)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Więzienie (S02E11)
Rodzina (S02E10)
další epizody (9)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
Episode 8 (S05E08)
další epizody (7)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 33 (S03E33)
Czas honoru (TV seriál)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
Plecak pełen dolarów (S06E10)
další epizody (7)
2012 Głęboka woda (TV seriál)
Coraz jaśniej (S01E13)
Psy (S01E12)
Zawód fotoreporter (S01E11)
další epizody (10)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 9 (S03E09)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Kultowy Nauczyciel (S01E03)
Powrót (S01E02)
Wielka Woda (S01E01)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky