foto

Peter Bayliss

  • nar. 27.6.1922
    Kingston upon Thames, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.7.2002 (80 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Tisíc a jedna noc (TV film)
1999 Alenka v říši divů (TV film)
1998 Merlin (TV film)
1992 Emily's Ghost
1991 Bye Bye Columbus (TV film)
1988 Hard Road
1986 School for Vandals
1984 Squaring the Circle (TV film)
1983 Beggar's Opera, The (TV film)
Princess Daisy (TV film)
1974 Vampira
1971 Prosím, pane!
1969 Kouzelný Kristián
Lock Up Your Daughters!
1968 30 Is a Dangerous Age, Cynthia
House of Cards
1966 The Spy with a Cold Nose
1965 Drahoušek
1963 Srdečné pozdravy z Ruska
1959 Bouřlivý let
1952 The Frightened Man
1948 Červené střevíčky
1945 Caesar a Kleopatra

TV seriály

1994 Hard Times (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Prospects (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Will Shakespeare (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 The Squirrels (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Doktor v domě (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1968 Please Sir! (TV seriál)
1967 Do Not Adjust Your Set (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Lance at Large (TV seriál)
Martin Chuzzlewit (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1975 Competitive Spirit, The

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky