foto

Frank Crawshaw

  • nar. 4.9.1899
    Dewsbury, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.4.1984 (84 let)
    West Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Oliver!
1967 Half a Sixpence
The Man Outside
1963 Birth of a Private Man, The (TV film)
1957 Wideawake (TV film)
1949 Don't Ever Leave Me
1948 Three Weird Sisters, The
1944 Men of Rochdale
1937 Wings of the Morning
1936 The Marriage of Corbal

TV seriály

1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1965 Jury Room (TV seriál)
1964 Mary Barton (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Sherlock Holmes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky