foto

Roy Barraclough

  • nar. 12.7.1935
    Preston, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.6.2017 (81 let)
    Ashton-under-Lyne, Greater Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Tractate Middoth (TV film)
1999 Bostock's Cup (TV film)
1998 Women of Coronation Street - a.z.
1986 Car Trouble
1982 The Funny Side of Christmas (TV film)
1975 Christmas Box (TV film)
1971 Mr. Horatio Knibbles

TV seriály

2015 Pompidou (TV seriál)
2009 All the Small Things (TV seriál)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
2006 The Slammer (TV seriál)
2005 Funland (TV seriál)
2004 Thing Called Love, A (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lost Empires (TV seriál)
1982 Bounder, The (TV seriál)
Comic Roots (TV seriál)
Foxy Lady (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Spooner's Patch (TV seriál)
1978 Leave It to Charlie (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
The Chiffy Kids (TV seriál)
The XYY Man (TV seriál)
1974 Rising Damp (TV seriál)
1973 Billy Liar (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1972 Pardon My Genie (TV seriál)
Rainbow (TV seriál)
1971 Coppers End (TV seriál)
Last of the Baskets, The (TV seriál)
1970 Lovers, The (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Queenie's Castle (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Sez Les (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
The ITV Play (TV seriál)
Tom Grattan's War (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 It's Dark Outside (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál) - herec, a.z.

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál) - a.z.
2008 The Greatest Christmas Comedy Moments (TV film) - a.z.
2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
2005 Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches (TV film)
2003 Coronation Street Secrets (TV seriál) - a.z.
2001 The Sketch Show Story (TV seriál) - a.z.
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2000 BBC Hall of Fame: Barbara Windsor (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1969 Stars on Sunday (TV pořad)
1967 Mike and Bernie's Music Hall (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky