foto

Eberhard Peiker

  • nar. 1.10.1943 (77 let)
    Königsbrunn, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Mit Herz und Handschellen - Familienbande (TV film)
1994 Mann mit der Maske, Der (TV film)
1983 Tatort - Roulette mit 6 Kugeln (TV film)
1982 Frankies Braut (TV film)
1981 Tatort - Im Fadenkreuz (TV film)
1980 Die Undankbare (TV film)
Tatort - Spiel mit Karten (TV film)
1978 Sachrang (TV film)
1977 Tatort - Schüsse in der Schonzeit (TV film)
1975 Tatort - Das zweite Geständnis (TV film)
1974 Spukschloß von Baskermore, Das (TV film)
1973 Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
1971 Der Zeuge (TV film)
1970 Fall Lena Christ, Der (TV film)
Kannibalen (TV film)
1968 Mit Eichenlaub und Feigenblatt

TV seriály

2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Löwengrube (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1984 Der eiserne Weg (TV seriál)
1979 Achtung Kunstdiebe (TV seriál)
1978 Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
1976 Notarztwagen 7 (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
Rappelkiste (TV seriál)
1972 Okay S.I.R. (TV seriál)
1971 Karl Valentins Lachparade (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky