foto

Deryck Guyler

  • nar. 29.4.1914
    Wallasey, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.10.1999 (85 let)
    Brisbane, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 One of Our Dinosaurs Is Missing
1974 Barry McKenzie Holds His Own
1973 Prosím žádný sex - jsme Britové
1971 Prosím, pane!
1967 Carry on Doctor
1965 Big Job, The
Ferry Cross the Mersey
1964 Perný den
Smokescreen
1963 Nurse on Wheels
1962 Fast Lady, The
1956 Ramsbottom Rides Again
1955 Flaw, The
1954 Mad About Men
1953 A Day to Remember
1947 The Shop at Sly Corner
1945 I'll Be Your Sweetheart
1936 Educated Evans

TV seriály

1981 That's My Boy (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1972 Sykes (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
1968 According to Dora (TV seriál)
Best of Enemies (TV seriál)
Saturday Stars (TV seriál)
The Basil Brush Show (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Room at the Bottom (TV seriál)
1965 Jury Room (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Three Live Wires (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
It's a Square World (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Something in the City (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 That's My Boy (TV seriál)
1951 The Eric Barker Half-Hour (TV seriál)

Dokumentární

2001 I Love Christmas (TV film) - a.z.
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1956 Golden Reef
1955 Snowdrift at Bleath Gill
1947 The Balance

Host

TV pořady

1982 Wogan (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1978 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1972 Joker's Wild, The (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
Score with the Scaffold (TV pořad)
The Val Doonican Show (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1955 The Ted Ray Show (TV pořad)
1953 Face the Music (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky