foto

Peter Blake

  • nar. 8.12.1948
    Selkirk, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 21.7.2018 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Run for Your Wife
2011 Power of Three, The
2006 Heroes and Villains
1998 Cash In Hand
1983 Praying Mantis (TV film)
1982 Murphy's Mob
1978 Panic
1976 Intimní hry

TV seriály

2004 The Courtroom (TV seriál)
The Mysti Show (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Království temnot (TV seriál)
1998 Jump, The (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
The Broker's Man (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
Crown Prosecutor (TV seriál)
1994 The High Life (TV seriál)
1992 Runaway Bay (TV seriál)
Underbelly (TV seriál)
1991 Fiddlers Three (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Moving (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
City Lights (TV seriál)
Ever Decreasing Circles (TV seriál)
Fresh Fields (TV seriál)
Freud (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Just Good Friends (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Educating Marmalade (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Dostihy (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 The Squirrels (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

1978 The Songwriters (TV seriál)

TV pořady

1987 Grand Knockout Tournament, The (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky