foto

Juraj Šajmovič

  • nar. 28.4.1932
    Piešťany, Slovensko, Československo
  • zem. 20.4.2013 (80 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Tady hlídám já
2009 Hospoda U bílé kočky (TV film)
2003 Dědictví slečny Innocencie (TV film)
2001 Den, kdy nevyšlo slunce (TV film)
Kruh
Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
Svatá noc (TV film)
2000 Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba
1999 Návrat ztraceného ráje
Píseň o lítosti (TV film)
1998 Legenda Emöke (TV film)
1997 Do nebíčka
1995 Golet v údolí
1993 Jak se ztratit ve zlém světě (TV film)
1991 Sokratův podzim (TV film)
1989 Frajer na ceste (TV film)
Na dvoře je kůň, šéfe (TV film)
1988 Oslovská léta (TV film)
Románek se vším možným (TV film)
1987 Arabesky (TV film)
Jeskyně (TV film)
Záhada zlatého servisu (TV film)
1986 Bloudění orientačního běžce
Můj obchod se psy (TV film)
Nevěra (TV film)
Těžká hodina (TV film)
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
1984 Zločin Arthura Savilla (TV film)
1983 Predohra v mol (TV film)
Větrná setba (TV film)
1982 Hra na kocúra (TV film)
Portrét (TV film)
1981 Pasca (TV film)
1980 Zbožňovaná (TV film)
1979 Hra bezohľadných (TV film)
Prípad oranžového svetla (TV film)
1978 Deti z tehlového dvora (TV film)
Inkognito (TV film)
1976 Serafinka a Cézar (TV film)
Španielska gitara (TV film)
1975 Rodič (TV film)
1974 Tajný agent (TV film)
1973 Kdo je kdo (TV film)
Čestné kolo (TV film)
1972 Adam Šangala (TV film)
Rozhovor (TV film)
1971 Zajatec šílenství (TV film)
1970 Archa bláznů aneb Vyprávění z konce života
Podezření (TV film)
1969 Pasiáns (TV film)
1968 Třináctá komnata
V hodine strachu.... (TV film)
1966 Tri gaštanové kone (TV film)
1960 Generál (studentský film)
Smrť sa volá Engelchen (TV film)
1959 Marína (TV film)

TV seriály

1994 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Abychom zdrávi byli (E05)
Vlakem na Vídeň (E04)
1993 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Cestou do synagogy (E03)
1992 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Kavárna Daubner (E02)
Zázraky u rabína (E01)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Neznámý (S04E05)
Vlas (S04E04)
Portrét duše (S04E03)
další epizody (9)
1991 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Pinkertonova detektivní agentura (S03E01)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Paprsek (S02E08)
Identifikační kresba (S02E07)
Mechanoskopie (S02E06)
další epizody (8)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Tým (S01E08)
Rekonstrukce (S01E07)
Krev (S01E06)
další epizody (8)
1985 Páta stanice (TV seriál)
1984 Povídky malostranské (TV seriál)
Hastrman (E06)
Přivedla žebráka na mizinu (E05)
Slečna Máry (E04)
další epizody (6)
Sanitka (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
další epizody (11)
Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
1975 Matka (TV seriál)
Matka naděje (E09)
Neporažení (E08)
Čin (E07)
další epizody (9)

Dokumentární

2002 České hlasování (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
Postižení ohněm (TV film)
1988 Pozor, člověk
1986 Aerobic
1981 Ľudský faktor (TV film)
1980 O dětech a slovech
Život z bubliny (TV film)
1979 Frontové divadlo (TV film)
Pozor, pálí (TV film)
1976 A byl pátý máj (TV film)
1973 Ten život ze všech nejmilejší (TV film)
1972 Pěvecká soutěž Antonína Dvořáka (TV film)
Rektorka (TV film)
1969 Les
1968 Metrum
1967 Psí život
Vyprávění o Kalevi Liiva
Vzpomínky na tři rána v českém lese
1966 V pátek se stěhujeme
Čekání na vlak, který přijede podle jízdního řádu
1964 Letci
Člověk vo veľkej hale
1963 Cintorín bez mena
1958 František Tichý (studentský film)

TV pořady

1995 GENUS (TV pořad)
1977 Dostaveníčko s pražskými strašidly (TV pořad)
1976 Dostaveníčko u Orloje (TV pořad)
1968 Vínečko, ne voda (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Československý filmový zázrak (TV seriál)
2009 Zlatá šedesátá (TV seriál)
2007 Příběhy slavných (TV seriál)
Postůj, okamžiku, jsi tak krásný... (S08E15)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1963 Cintorín bez mena

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace