foto

Ladislav Klepal

  • nar. 26.5.1937
    Praha, Československo
  • zem. 1.4.2002 (64 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Archa pro Vojtu
Giro di vita (TV film)
1999 Ene bene
1997 Báječná léta pod psa
Okno (TV film)
1996 Dům poslední radosti (TV film)
1993 Krvavý román

Divadelní záznam

1998 Ztížená možnost soustředění (divadelní záznam)
1997 Ivanov (divadelní záznam)
1996 Racek (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky