foto

Christer Söderlund

  • nar. 25.12.1942
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • zem. 25.4.2014 (71 let)
    Ven, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Kocken
2001 Villospår (TV film)
1998 Hamilton
1996 Zonen
1994 Beck - Polismördaren
Den vite riddaren (TV film)
1993 Sökarna
1991 Facklorna (TV film)
1989 Výslech (TV film)
1984 Rosen
1980 Blomstrande tider
1970 Kyrkoherden
1955 Farligt löfte

TV seriály

2006 Möbelhandlarens dotter (TV seriál)
1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
1990 Nepřítel nepřítele (TV seriál)
1985 Rid i natt! (TV seriál)
1983 Spanarna (TV seriál)
Öbergs på Lillöga (TV seriál)
1978 Hedebyborna (TV seriál)
1971 Den byxlöse äventyraren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky