foto

Fernando Chien

  • nar. 6.10.1974 (46 let)
    Taipei, Tchaj-wan

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rogue Warfare: Death of a Nation
2019 Rogue Warfare
Rogue Warfare: The Hunt
Sněžný kluk
2017 Dirty Lies
Sun Dogs
The Concessionaires Must Die!
2016 Zúčtování
2015 Unspoken: Diary of an Assassin
2014 Temný bojovník
Transcendence
2013 Cinnamon Girl (TV film)
Iron Man 3
Star Trek: Do temnoty
2012 Rudý úsvit: Nová krev
2011 Rychle a zběsile 5
Warrior
2010 Bunraku
2009 Vraždící anděl
2008 Beyond the Ring
Mumie: Hrob Dračího císaře
Smrtící zbraň
2007 TKO
2006 Čest
2005 Soldier of God
2001 Znamení čtyř (TV film)
2000 Umění boje
1998 Dead End
Provocateur

TV seriály

2020 MacGyver (TV seriál)
Red Cell + Quantum + Cold + Committed (S04E02)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Nalowale i ke 'ehu o he kai (S10E18)
He kohu puahiohio i ka ho'olele i ka lepo i luna (S10E17)
He waha kou o ka he'e (S10E15)
2019 F.B.I. (TV seriál)
American Idol (S02E03)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Ka i ka 'ino, no ka 'ino (S10E11)
O 'oe, a 'owau, nalo ia mea (S10E10)
Americký táta (TV seriál)
Persona Assistant (S15E16)
2018 Iron Fist (TV seriál)
Duel (S02E10)
Nekonečná válka (S02E09)
Citadela na prahu pomsty (S02E08)
další epizody (7)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Oko za oko (S03E19)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Odkaz (S03E11)
Paraiso (S03E09)
Změna kurzu (S03E08)
další epizody (6)
2015 Mezi námi medvědy (TV seriál)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Boxerský večer (S01E10)
2011 Division, The (TV seriál)
Mstitel Cape (TV seriál)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Čínská čtvrť (S01E16)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Vine (E04)
2008 Legend of Neil, The (TV seriál)
My Own Worst Enemy (TV seriál)
2007 The Guild (TV seriál)
2005 Drzá Jordan (TV seriál)
You Really Got Me (S04E13)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kryostanice 12 (S04E05)
Hraniční pásmo (S04E04)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Křik studentů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky