foto

Keith Skinner

  • nar. 1949

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Ježíš Nazaretský (TV film)
1968 Romeo a Julie
1966 Slečna učitelka

TV seriály

2013 Ripper Street (TV seriál)
Our Betrayal: Part 2 (S02E08)
1981 Borgiové (TV seriál)
1980 A Tale of Two Cities (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky