foto

Brett Dier

  • nar. 14.2.1990 (28 let)
    London, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Exeter
2014 Grace
The Hazing Secret (TV film)
2013 Barbie a Růžové balerínky
Mighty Mighty Monsters in Halloween Havoc (TV film)
Mighty Mighty Monsters in New Fears Eve (TV film)
The Wedding Chapel
2011 Mega bouře (TV film)
Pomsta a spravedlnost (TV film)
2010 Bouře meteorů (TV film)
Dear Mr. Gacy
Deník slabocha
Goblin (TV film)
Made... The Movie (TV film)
2009 Phantom Racer (TV film)
2008 Every Second Counts (TV film)
2007 Vzpoura v Seattlu
2006 Nepohodlný svědek (TV film)
Portrét pohřešované (TV film)
Rodina na útěku (TV film)

TV seriály

2014 Jane the Virgin (TV seriál)
2013 Ravenswood (TV seriál)
Bomb Girls (TV seriál)
Where There's Smoke (S02E06)
The Harder We Fight (S02E05)
Guests of Honour (S02E04)
další epizody (4)
Prolhané krásky (TV seriál)
Hrob nového světa (S04E13)
2011 Blackstone (TV seriál)
2010 Mr Young (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
99 Problems (S05E17)
2009 Rota (TV seriál)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Apokalypsa (S07E18)
2007 Kaya (TV seriál)
Mimoni v Americe (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace