foto

Brett Dier

  • nar. 14.2.1990 (29 let)
    London, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Genesis
Snapshots
The New Romantic
2015 Exeter
2014 Grace
The Hazing Secret (TV film)
2013 Barbie a Růžové balerínky
Mighty Mighty Monsters in Halloween Havoc (TV film)
Mighty Mighty Monsters in New Fears Eve (TV film)
The Wedding Chapel
2011 Mega bouře (TV film)
Pomsta a spravedlnost (TV film)
2010 Bouře meteorů (TV film)
Dear Mr. Gacy
Deník slabocha
Goblin (TV film)
Made... The Movie (TV film)
2009 Phantom Racer (TV film)
2008 Every Second Counts (TV film)
2007 Vzpoura v Seattlu
2006 Nepohodlný svědek (TV film)
Portrét pohřešované (TV film)
Rodina na útěku (TV film)

TV seriály

2019 Schooled (TV seriál)
Dr. Barry (S01E13)
CB Likes Lainey (S01E12)
Glascott Mascot (S01E11)
další epizody (12)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eighty-Two (S05E01)
2018 Panenka Jane (TV seriál) - herec, a.z.
Chapter Eighty-One (S04E17)
Chapter Seventy-Four (S04E10) - a.z.
2017 Panenka Jane (TV seriál) - herec, a.z.
Chapter Seventy (S04E06) - a.z.
Chapter Sixty-Four (S03E20)
Chapter Fifty-Six (S03E12) - a.z.
další epizody (7)
2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
Chapter Fifty (S03E06)
Chapter Forty-Nine (S03E05)
další epizody (21)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Dragon Slayer (E01)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
další epizody (21)
2014 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
další epizody (9)
2013 Ravenswood (TV seriál)
Bomb Girls (TV seriál)
Where There's Smoke (S02E06)
The Harder We Fight (S02E05)
Guests of Honour (S02E04)
další epizody (4)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Social Experiment (E10)
Prolhané krásky (TV seriál)
Hrob nového světa (S04E13)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Half Way (S02E07)
Rules of Thirds (S02E06)
Taking the Day (S02E05)
další epizody (7)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Sacrifice (E18)
2011 Blackstone (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Run, Jamie, Run (S04E03)
2010 Mr Young (TV seriál)
V (TV seriál)
John May (S01E07)
Lovci duchů (TV seriál)
99 Problems (S05E17)
2009 Rota (TV seriál)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
Skin and Bones (E08)
Smallville (TV seriál)
Apokalypsa (S07E18)
2007 Kaya (TV seriál)
Mimoni v Americe (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace