foto

Vladimír Morávek

  • nar. 9.4.1965 (54 let)
    Moravský Krumlov, Československo

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Nuda v Brně (2003)

    - Ve scéně, kdy jde opilý Miroslav Norbacher (Miroslav Donutil) tunelem, vzpomíná na scénu se žárovkou v puse a komentuje ji slovy: "Ty vole, Láďo, kdes na tom byl?" což je narážka na scenáristu a režiséra filmu Vladimíra Morávka. (Marten77)

  • Nuda v Brně (2003)

    - Vladimír Morávek a Jan Budař se jednoho dne při natáčení filmu ošklivě pohádali a komunikovali společně jen tak, že si navzájem psali jednoduché věty na malé papírky. (Ukko)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Lásky jedné plavovlásky, plavovlásky jedné lásky (divadelní záznam)
2016 Leoš aneb Tvá nejvěrnější (divadelní záznam)
2014 Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)
2012 Balada pro banditu (divadelní záznam)
2010 Višňový sad (divadelní záznam)
2009 Hrubeš a Mareš Reloaded
Raskolnikov: jeho zločin a jeho trest (divadelní záznam)
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
2006 Akvabely (divadelní záznam)
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Stavrogin je ďábel (divadelní záznam)
2004 Kníže Myškin je idiot (divadelní záznam)
2003 Nuda v Brně
2002 Richard III. (divadelní záznam)
1998 Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém (TV film)
Vašek Nešika a Šikulka Šikovná (TV film)
1996 Maryša (divadelní záznam)
1994 Michelup a montgolfiera (TV film)

TV seriály

2000 Rasistické historky (TV seriál)

Dokumentární

2019 KOLOČAVA: Sedm dnů ve stejné řece (TV film)
2015 Ukrajinská čítanka: Ukrajina, davaj, Ukrajina (TV seriál)
2011 Evropa jedna báseň (TV seriál)
Inventura Febia (TV seriál)
Česká zabíjačka a výlov ryb (E51)
2008 Století kobry (TV film)
2005 Konec sezóny v divadle Krása (TV film)
1999 Géniové, blázni, pábitelé: Leo Bacon Slanina (TV film)
1998 Kdo je... Chantal Poullain (TV film)
Labuť a kočička: Jiří Paukert-Kuběna (TV film)
1996 Géniové, blázni a pábitelé (TV seriál)
Jiří Pecha zkouší Krále Leara (TV film)
Kdo je... (TV seriál)
Už rozsvítili lustry... (TV film)
Čechy za oknem smutných duší (TV film)
1995 Pitínský (TV film)
1994 Třikrát o lásce (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

2012 Ples na Provázku (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)

Hudební videoklipy

2006 Uplakánek (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Husa na provázku (TV seriál)
2010 Autoškola sobě (TV film)
Důmění (TV film)
Zdi jsou vysoké a tlusté (TV film)
Česko na provázku (TV film)
2009 Cirkus Havel (TV film)
2008 Po stopách hvězd (TV seriál)
2005 Konec sezóny v divadle Krása (TV film)
Portréty: Vladimír Morávek, režisér (TV film)
1998 Kdo je... Chantal Poullain (TV film)
1993 Portréty (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Artefakta (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Trumfy Miroslava Donutila (TV pořad)
2002 Divadlo žije! (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)
1996 Přezůvky s sebou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(39)