foto

John Sharp

  • nar. 5.8.1920
    Bradford, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.11.1992 (72 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Djavolji raj
1985 Nevěsta
1984 Duch Vánoc (TV film)
Přísně tajné!
1983 Aerodrome, The (TV film)
Garderobiér
Všechna velká a malá zvířata (TV film)
1981 Bunker, The (TV film)
1980 Ďábelský plán dr. Fu Manchu
1979 Mani di velluto
1977 Žvahlav
1975 Barry Lyndon
Galileo
1974 Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
1973 And Now the Screaming Starts!
Rituál
1972 Bratr Slunce, sestra Luna
That's Your Funeral
1970 Jaro a portské víno
1968 Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter
1967 Three Bites of the Apple
1965 Hledá se Bunny Lakeová
1962 Stork Talk
1961 Golden Rabbit, The
No Love for Johnnie
1959 Left Right and Centre
1958 Government Inspector, The (TV film)
1954 Child's Play
1952 Angels One Five
1951 Case for PC 49, A
Smích z ráje
1950 Noc a město
1949 Diamond City

TV seriály

1987 Villém Tell (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
1982 Muck and Brass (TV seriál)
1980 The Good Companions (TV seriál)
1979 Worzel Gummidge (TV seriál)
1978 The Famous Five (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
London Belongs to Me (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
1975 Doctor on the Go (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Nightingale's Boys (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Not on Your Nellie (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
Shabby Tiger (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Dombey and Son (TV seriál)
In Loving Memory (TV seriál)
Ours Is a Nice House (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Her Majesty's Pleasure (TV seriál)
Nearest and Dearest (TV seriál)
Please Sir! (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
Take a Pair of Private Eyes (TV seriál)
The Corridor People (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Hereward the Wake (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Old Curiosity Shop (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky