foto

Ric Hutton

  • nar. 8.3.1926
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • zem. 1996
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Luigi's Ladies
1987 The Edge of Power
1982 Dark Room, The
1978 The Scalp Merchant (TV film)
1972 The Cousin from Fiji (TV film)
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress
1964 Perný den
Pušky v Batasi
1959 Big Client, The (TV film)
1952 His Excellency

TV seriály

1989 E Street (TV seriál)
1987 Rafferty's Rules (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
Thousand Skies, A (TV seriál)
1984 Matka a syn (TV seriál)
The Explorers (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
1982 Runaway Island (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1980 Kingswood Country (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Cop Shop (TV seriál)
Glenview High (TV seriál)
Restless Years, The (TV seriál)
1976 The Lost Islands (TV seriál)
1975 Ben Hall (TV seriál)
1973 Certain Women (TV seriál)
Miláček slonů (TV seriál)
1972 Behind the Legend (TV seriál)
Boney (TV seriál)
1971 Barrier Reef (TV seriál)
Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Dynasty (TV seriál)
1967 Contrabandits (TV seriál)
I'm Alright Now (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Jury Room (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Stormy Petrel (TV seriál)
Whiplash (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky