foto

Eric Longworth

  • nar. 20.7.1918
    Shaw, near Oldham, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.8.2008 (90 let)
    Peterborough, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Die Katze von Kensington (TV film)
1976 The Bawdy Adventures of Tom Jones
1973 Prosím žádný sex - jsme Britové
1970 Foreign Exchange (TV film)
V pravý čas
1969 Krásky v černých punčochách

TV seriály

1986 The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1981 The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1980 Hannah (TV seriál)
To Serve Them All My Days (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1975 The Cuckoo Waltz (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
The Squirrels (TV seriál)
1973 Sporting Scenes (TV seriál)
1972 Spyder's Web (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1965 Big Spender, The (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Martin Chuzzlewit (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky