foto

Jack Gilpin

  • nar. 31.5.1951 (67 let)
    Boyce, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zábavný park
2008 Oko bere
2007 Pocit viny
2005 Ta známá Bettie Page
2001 Boys of Sunset Ridge, The
2000 101 Ways (The Things a Girl Will Do to Keep Her Volvo)
1999 Hýčkaná nevinnost
Náhodné setkání
1998 Legenda o Mulan
1997 Do posledního dechu
Proč právě já?
1996 Porotce
Přiznání milenky (TV film)
Summer of Ben Tyler, The (TV film)
1995 Bezstarostná
1994 Barcelona
Bílá míle (TV film)
Otázky a odpovědi
1993 Příběhy ze života: Vražedná opilost: Příběh Kevina Tunella
1992 Lincoln and the War Within (TV film)
Unnatural Pursuits
1990 Rychlá změna
Zvrat štěstěny
1989 Little Sweetheart
Parta snů
Ďáblice
1988 Blázinec
1987 Hiding Out
Pomsta šprtů 2: Šprti v ráji
1986 Hořkost
Něco divokého
1985 Nebezpečné situace
1983 Found Money (TV film)
1981 For Ladies Only (TV film)

TV seriály

2018 Boj o moc (TV seriál)
Pre-Nuptial (S01E09)
Miliardy (TV seriál)
Hell of a Ride (S03E04)
2016 Miliardy (TV seriál)
Where the F*ck Is Donnie? (S01E09)
Naming Rights (S01E02)
2014 Forever (TV seriál)
The Art of Murder (E04)
2013 Alpha House (TV seriál)
Prayer Brunch (S01E07)
2012 My America (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
After the Fall (S03E16)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Idiots Are People Three! (S06E03)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 3 libry (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Schizofrenici (S02E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vrozené štěstí (S05E05)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Big Apple (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
For Love or Money (S12E03)
2000 Ed (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Turnstile Justice (S11E02)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Can We Do This? (E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Flight (S09E04)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Terminal (S07E23)
1996 Aliens in the Family (TV seriál)
Cosby (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Progeny (S05E12)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace