foto

Roger Christiansen

  • nar. 2.10.1952 (66 let)
    New Londýn, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Hathawayovi a duchové (TV seriál)
Mámou přes noc (TV seriál)
2012 Jak být za hvězdu (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2003 Přátelé (TV seriál)
Jak Amy hlídala Emmu (S10E05)
2002 Přátelé (TV seriál)
Dětský lékař (S09E03)
1998 For Your Love (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Arafó no čósen: Amerika e

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace