Reklama

Reklama

Julianna Rose Mauriello

Julianna Rose Mauriello

nar. 26.05.1991 (32 let)
Irvington, New York, USA

Biografie

Julianna se narodila 26.5.1991 v Irvingtonu v New Yorku. Již jako dítě tíhla k herectví a zpěvu, vzor měla ve svých sourozencích, kteří se objevovali na místní divadelní scéně. Po přestěhování na Manhattan se ona sama začala objevovat na profesionální divadelní scéně a rovněž natočila několik televizních reklam.
Zvrat v jejím životě ale nastal až ve chvíli, kdy byla obsazena do role Stephanie – jedné z hlavních rolí americko-islandského seriálu LAZY TOWN, který si rychle získal oblibu dětského publika téměř po celém světě – milióny holčiček z celého světa rázem toužilo po růžovém mikádu po vzoru veselé a energické Stephanie ze seriálu Lazy Town. V roce 2006 byla za roli Stephanie nominována na cenu Daytime Emmy Award v kategorii "Outstanding Performer in a Children's Series". Seriál se točil až do roku 2008, kdy Julianně bylo 17 let.
Od té doby se objevila například v krátkometrážním snímku z prostředí třináctiletých dívek A FIX. V současnosti Julianna studuje psychologii na Middlebury College.

Espejox

Herečka

Filmy
2024

A Family Affair

Seriály
2013

The Doc Files

2004

LazyTown

Krátkometrážní
2008

Fix, A

Host

Pořady
2004

The Tony Danza Show

Reklama

Reklama