foto

Muriel Parra

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Ema
2017 Fantastická žena
2016 Neruda
2010 Post Mortem
2008 Tony Manero

TV seriály

2020 El Presidente (TV seriál)
Fifageit (E06)
Padre Nuestro (E05)
Rosarito (E02)
další epizody (4)
2019 Los Espookys (TV seriál)
El sueno falso (S01E06)
El laboratorio alienigena (S01E05)
El espejo maldito (S01E04)
další epizody (6)
2013 Uprchlíci (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (13)
2011 Uprchlíci (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky