foto

Jonathan Scott-Taylor

  • nar. 6.3.1962 (59 let)
    São Paulo, São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Troubles (TV film)
1985 Shadey
1979 Julius Caesar (TV film)
1978 Damien
The Four Feathers (TV film)
1976 Bugsy Malone
The Copter Kids

TV seriály

1982 Kriminální příběhy (TV seriál)
1981 Triangle (TV seriál)
1980 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Foxley (S02E03)
1978 Strangers (TV seriál)
The Mill on the Floss (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
Fathers and Families (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1975 Ten from the Twenties (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky