foto

Mel Raido

  • nar. 1977
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Creation Stories
2019 Dark Encounter
2017 Villa Capri
2016 Broken
Démon minulosti
2015 Legendy zločinu
2014 Gemma Bovery
2010 In Our Name
Killers, The
2009 Empire State (TV film)
2008 He Kills Coppers (TV film)
Informátoři
Vyhazovači
2007 Grow Your Own
2006 Boj o Jeruzalém
2005 Hra s nevěrou
Jodie
2004 Moving On
The Barn
2002 Duch ohně
Zítra La Scala!
2001 Bubbles
2000 Ancients, The (TV film)
Podvojné účetnictví Christie Malryho
Vášnivá salsa

TV seriály

2018 Deep State (TV seriál)
The Man Came Around (S01E03)
A Kind of Warfare (S01E02)
Old Habits (S01E01)
2015 The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
2012 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Haunted (S06E03)
2011 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S10E03)
2003 Červené barety (TV seriál)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S04E04)
2000 Urban Gothic (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky