foto

Patrick Grandperret

  • nar. 24.10.1946
    Saint-Maur-des-Fossés, Val-de-Marne, Francie
  • zem. 9.3.2019 (72 let)
    Saint-Maur-des-Fossés, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Fui banquero
2006 Na útěku
2005 Komisař Moulin: Rodinné záležitosti (TV film)
2002 Clara cet été là (TV film)
2000 Révolution
1999 Couleur Havane (TV film)
1997 Inca de Oro (TV film)
1996 Les Victimes
1995 Le Maître des éléphants
1993 Sirga
1989 Mona a já
1981 Courts-circuits

TV seriály

2009 La vie est à nous (TV seriál)
Černá série (TV seriál)
2007 Sécurité intérieure (TV seriál)
Le Cheval de Troie (E08)
Paranoïa (E07)
Otages 2/2 (E06)
další epizody (8)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1993 Sirga

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Fui banquero

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky