foto

Riad Sattouf

  • nar. 5.5.1978 (40 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Obávaný

Herecká filmografie

Filmy

2012 Znovu zamilovaná
2009 Hezounci

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace