foto

Lisa Azuelos

  • nar. 6.11.1965 (53 let)
    Neuilly-sur-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Mon bébé
2016 Dalida
2015 Un moment d'égarement
2014 Osudová láska
2012 LOL
2009 Victor
2008 LOL
2006 Hej, kočko!
2005 Kavalkáda
2001 Tři muži v Bretani
1996 Vysněná žena (TV film)
1995 Ainsi soient-elles

TV seriály

1993 Classe mannequin (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Mon bébé
2016 Dalida
2014 Osudová láska
2012 LOL
2008 LOL
2006 Hej, kočko!
1995 Ainsi soient-elles

Herecká filmografie

Filmy

2014 Osudová láska
2008 LOL

Dokumentární

2014 Lundi en histoires (TV seriál)
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Mon bébé
2016 Dalida

Host

TV pořady

2016 Même le dimanche (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace