foto

Justin Lieb

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein (TV film)
2014 Our RoboCop Remake
2012 Lost Angeles
2011 Without Borders
2010 Lifted
2009 Cryptic
Eating Out: All You Can Eat
2007 Witches' Night
2006 Second Moon

TV seriály

2020 Zdravotní policie (TV seriál)
Všechno se vrací k normálu… Nebo oni?? (E10)
Skutečné velké zvíře (E09)
Jenom P (E08)
další epizody (10)
2019 Those Who Can't (TV seriál)
All's Fairbell (S03E01)
2018 Alone Together (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Those Who Can't (TV seriál)
Yes We Scan (S03E13)
Abbey's Road (S03E12)
Big Ol' Scams (S03E11)
další epizody (12)
Zvrhlé panství (TV seriál)
President Bellacourt (S03E11)
Commodore Returns (S03E10)
Little Orphan Garfield (S03E09)
další epizody (11)
2017 Mystery Science Theater 3000 (TV seriál)
2015 Zvrhlé panství (TV seriál)
Modern Pigs (S01E10)
Reject's Beach (S01E09)
Dog Dinner Party (S01E08)
další epizody (10)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky