foto

Lennart Meri

  • nar. 29.3.1929
    Tallinn, Estonsko
  • zem. 14.3.2006 (76 let)
    Tallinn, Estonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 The Singing Revolution
1999 Viron uusi synty (TV film)
1998 Lennart Meri (TV film)
1965 Muistojen Tallinna (TV film)

TV pořady

2010 Lamastalgia (TV pořad) - a.z.

Režijní filmografie

Dokumentární

1997 Šamaan
1989 Toorumi pojad
1986 Kaleva hääled
1978 Linnutee tuuled
1970 Veelinnurahvas

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1978 Linnutee tuuled
1966 Ulice Pikk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace