foto

Maroš Tvarožek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
Havran (TV film)
1990 R.S.C.
1989 Nebojte sa prvákov (TV film)
Rentabilita (TV film)
1988 Veštba (TV film)
1977 Tri šťastné čerešne (TV film)
1975 Brána k domovu (TV film)

TV seriály

1986 Chlap v dome (TV seriál)
Brigáda (E03)
Nočná panika (E02)
Inštalatér (E01)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
Slávnosť (E07)
Stará mama (E05)
Súperi (E03)
další epizody (5)
1975 Naši synovia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky