foto

Zuzana Dančiaková

  • nar. 2.8.1972 (48 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Kvet šťastia (TV film)
1999 Rozum nadovšetko (TV film)
1995 Chichôtka (TV film)
Komorný spevák (TV film)
1994 O krásnej strige (TV film)
1993 Výsluch (TV film)
1992 Oneskorené kvety (TV film)
1991 Lorenzaccio (TV film)
O troch sestrách (TV film)
Requiem pro panenku
Variácie slávy (TV film)
1990 110 metrov (TV film)
Garsónka (TV film)
1989 Domáce strašidlá (TV film)
Malý somár na dne duše (TV film)
Nastúp na svoj vlak (TV film)
Nebojte sa prvákov (TV film)
Nežiadúci (TV film)

TV seriály

2019 Záchranáři v akci (TV seriál)
2015 Susedské prípady (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Čistý byznys (E04)
Druhý život (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1999 Slovenský dekameron (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
Dobrodružstvo so šiestimi Napoleónmi (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky