foto

Gaël Morel

  • nar. 25.9.1972 (46 let)
    Villefranche-sur-Saône, Rhône, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Toronto IFF

César Awards

Herecká filmografie

Filmy

2008 New Wave (TV film)
2007 Písně o lásce
2001 Loin
1998 Zonzon
1995 Plus bel âge..., Le
1994 Divoké rákosí

TV seriály

1994 Tous les garçons et les filles de leur âge (TV seriál)

Dokumentární

2010 De la Cage aux Roseaux

TV pořady

2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Prendre le large
2011 Notre paradis
2008 New Wave (TV film)
2007 Místo něho
2004 Clan, Le
2002 Chemins de l'oued, Les
1999 Premières neiges (TV film)
1996 À toute vitesse

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Prendre le large
2011 Notre paradis
2004 Clan, Le

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace