foto

Almudena Fonseca

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2020 La suite nupcial
2018 El aviso
Hacerse mayor y otros problemas
La noche de 12 años
Miamor perdido
2017 El último traje
Nepřátelská zóna
2016 Los del túnel
Wild Oats
2014 Marsella
Ocho apellidos vascos
2013 Život je snadný, když zavřete oči
2012 La montaña rusa
Přepadení
Todo es silencio
2010 Ispansi!
2009 Cesta do Santiaga
Gordos
Zrozeny, aby trpěly
2008 Animales de compañía
Ať to vypadá jako nehoda
Camino
2007 13 růží
Ekipo Ja
Hotel Tívoli
Salir pitando
2006 Vítej doma
2005 2 lados de la cama, Los
Bez lidí
Nejdelší penalta na světě
Zlo přichází z hlubin
2004 El 7º día
El último peldaño
Isi/Disi - Amor a lo bestia
La vida que te espera
2003 Secuestrados en Georgia (TV film)
2002 Guerreros
X
2001 Mujer de mi vida, La
School Killer
Voz de su amo, La
2000 San Bernardo
1999 Paříž-Timbuktu
Rewind
1997 Carreteras secundarias
Ptáček
1996 Bouřlivá láska
Taxi
1995 Entre rojas
Puede ser divertido
1994 Mujer de tu vida 2: La mujer cualquiera, La (TV film)
Mujer de tu vida 2: La mujer gafe, La (TV film)
Mujer de tu vida 2: La mujer vacía, La (TV film)
Peores años de nuestra vida, Los
1992 Mujer de tu vida 2: La mujer duende, La (TV film)
Mujer de tu vida 2: La mujer impuntual, La (TV film)
Mujer de tu vida 2: Las mujeres de mi vida, La (TV film)
1991 Miluji tvé lože
1990 Mujer de tu vida: La mujer perdida, La (TV film)

TV seriály

2018 Todo por el juego (TV seriál)
2011 Ángel o demonio (TV seriál)
2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
2000 Robles, investigador (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1988 Coup de foudre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky