foto

Chelcie Ross

  • nar. 26.10.1942 (76 let)
    Oklahoma City, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Ballad of Buster Scruggs
2017 Cowboy Drifter
New Money
2016 Imperfections
2012 Za každou cenu!
Zpátky ve hře
2011 Dilema
Fertile Ground
Vykoupení Joea Maye
2009 Jezdci Apokalypsy
Strip, The
Stáhni mě do pekla
Zrazený Tchaj-wan
2008 Expres
2006 Vražda je tak snadná (TV film)
2002 Probuzení v Renu
2001 Madison
Majestic
Novocaine
Unáhlené rozhodnutí (TV film)
2000 Téměř dokonalý zločin
1999 Charming Billy
1998 Barvy moci
Jednoduchý plán
1997 Svatba mého nejlepšího přítele
1996 Řetězová reakce
1994 Christy (TV film)
Proti své vůli (TV film)
Sám doma a bohatý
1993 Amos & Andrew
Bourák
1992 Burden of Proof, The (TV film)
Dědictví lží (TV film)
Základní instinkt
1991 Neskutečná cesta Billa a Teda
Poslední skaut
1990 Dlouhá cesta domů
Duhová cesta (TV film)
1989 První liga
Vězeň
1988 Nico
1987 Murder Ordained (TV film)
Neúplatní
1986 Hráči z Indiany
Jack and Mike (TV film)
One More Saturday Night
1984 Hard Knox (TV film)
Lost Honor of Kathryn Beck, The (TV film)
1983 Last Leaf, The
The Big Score
1981 Children Nobody Wanted, The (TV film)
Správná trefa
1979 Mark Twain: Beneath the Laughter (TV film)
1976 Keep My Grave Open

TV seriály

2016 Chicago P.D. (TV seriál)
All Cylinders Firing (S04E03)
Knocked the Family Right Out (S03E11)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Turn the Light Off (S01E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
New Orleans II. (S11E19)
2012 Šéf (TV seriál)
The Conversation (S02E07)
Backflash (S02E06)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Konečné zúčtování (E13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Lovný revír (S09E16)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Dokonalá náhoda (S06E16)
2009 Zvíře (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zavřete dveře a posaďte se (S03E13)
Před úsvitem (S03E09)
Dárek na památku (S03E08)
další epizody (6)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
U soudu (S02E23)
Sháním práci (S02E22)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Rozhodnutí 1/2 (S01E01)
2004 JAG (TV seriál)
Nejlepší přítel (S09E12)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Třináctá komnata (S01E07)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Ozymandias 2.0 (S02E05)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Day of the Rope (S03E14)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
1994 Christy (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
Moon Over Miami (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1987 Sable (TV seriál)
1978 Awakening Land, The (TV seriál)
Dallas (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace