foto

Josep Maria Riera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Para toda la muerte
2019 La gran aventura de los Lunnis y el libro mágico
2018 Superlópez
2017 RIP
2016 Cuerpo de Élite
El pregón
2015 Losers
Ocho apellidos vascos II
2010 Hrdinové
2003 Platillos volantes

TV seriály

2019 Atrapa a un ladrón (TV seriál)
2017 Traición (TV seriál)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 Projecte Oracle (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Hoy no, mañana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky