foto

Štěpán Krtička

  • nar. 19.3.1996 (22 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Štěpán Krtička je český herec a patří mezi nejtalentovanější české herce mladé nastupující generace. Divákům je znám především z filmu Ať žijí rytíři, kde si zahrál jednoho ze synů Martina z Vamberka a z komedie Taková normální rodinka, kde hrál jednoho z raubířů.

V pořadu Jsi chytřejší než páťák byl jeden z páťáků. Štěpán si zahrál i v seriálu Svatby v Benátkách, kde hrál Honzu Kloudu. V TV filmu Lehká jako dech si zahrál Vaňka a v Mordpartě hrál syna, který hledá svého biologického otce.

Štěpán se věnuje také dabingu, na svém kontě má více jak padesát filmových a seriálových rolí. Od roku 2010 hraje na bicí v kapele The Colorblinds a od roku 2013 hraje na bubny a vystupuje se zpěvákem Jakubem Ondrou.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zemřít šťastný
2016 Domov (studentský film)
2015 Každou vteřinu (studentský film)
Moji drazí (studentský film)
2013 Lehká jako dech (TV film)
Něžné vlny
2011 Saxána a Lexikon kouzel
2009 Ať žijí rytíři!
Dům U Zlatého úsvitu (TV film)
2008 Taková normální rodinka
2007 O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
2006 Past na Ježíška (TV film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Útěky (S02E82)
2017 Mordparta (TV seriál)
Potomek (S02E01)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Dvojčata (S05E14)
Squat (S05E13)
Milénium (S05E12)
2012 Život je ples (TV seriál)
Miss Starý koleno (E07)
Hlas shůry (E01)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Ztracená bitva (E14)
Ticho před bouří (E13)
Strašidla (E12)
další epizody (14)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Štika (S07E02)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Bojovka (S04E06)

TV pořady

2013 Generace Y (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2007 Jsi chytřejší než páťák? (TV pořad)
1992 Medúza (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Jakub Ondra - Malý princ (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace