foto

Jan Komínek

  • nar. 18.3.1994 (26 let)
    Praha, Česko

Biografie

Jan Komínek se narodil v Praze roku 1994. Už od útlého věku se zajímal o herectví a filmařinu, takže není divu že se počátkem roku 1999 začal objevovat v nejrůznějších reklamách a TV spotech. O pouhý rok v později se mihnul v dokumentu o Rychlých šípech.

Teprve na začátku roku 2006 se mohl Honza začít radovat, neboť získal jednu z hlavních rolí v oblíbeném televizním seriálu HORÁKOVI. Natočeno bylo několik epizod a ČT1 jej již několikrát odvysílala. Později ztělesnil například Vítka v rodinném příběhu AŤ ŽIJÍ RYTÍŘI pod vedením režiséra Karla Janáka (Snowboarďáci). Dále Jan účinkoval v seriálu ZNAMENÍ KONĚ nebo v ULICI. V příštím roce se můžeme těšit na jeho nejnovější počin. Na pohádku O DVANÁCTI MĚSÍČKÁCH. Popřejme Honzovi hodně štěstí a doufejme že nás do budoucna ještě něčím překvapí.

Kateřina "Kacitr" Turková

Herecká filmografie

Filmy

2021 Krvavá nevěsta
2020 Absolutno
2019 Přes prsty
2018 Hastrman
Jan Palach
2017 Bajkeři
2016 Pravý rytíř (TV film)
2015 Wilsonov
2014 Stín (studentský film)
V tichu
2013 Bez doteku
2012 Dvanáct měsíčků (TV film)
2009 Ať žijí rytíři!

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Všechny barvy léta (E11)
Život je hra (TV seriál)
Zachránit přátelství (S02E04)
2019 Sever (TV seriál)
Pomáhat a chránit (E01)
Krejzovi (TV seriál)
Narozeniny 2 (S02E34)
Svatební zvony (S02E32)
Musíme si pomáhat (S02E31)
další epizody (61)
Specialisté (TV seriál)
Vražda po telefonu (S03E27)
Den zúčtování (S03E22)
2018 Krejzovi (TV seriál)
První polibek je nejsladší (S01E32)
Šťastná myšlenka (S01E31)
Alkoholik a cesta ke hvězdám (S01E30)
další epizody (28)
Specialisté (TV seriál)
Hon na Gekkona (S02E19)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Když řádí zubatá (S02E11)
2017 Specialisté (TV seriál)
Krevní pouto (S02E01)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Udavač (S01E11)
2016 Mordparta (TV seriál)
Láska (S01E04)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Pretty Woman z Dlouhé Vsi (S01E04)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Svatební košile (S01E06)
Vezmu si tě jindy! (S01E03)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Trojka z chování (S03E24)
Dlouhá noc (S03E21)
Helenka (S03E20)
další epizody (6)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Přísahám na Ámose (E17)
Nanečisto (E16)
Francouzská masáž (E15)
další epizody (12)
2011 Znamení koně (TV seriál)
Merlin (S01E11)
Výpověď (S01E09)
Požár (S01E07)
další epizody (4)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zastavárník (S02E10)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Ztracená bitva (E14)
Ticho před bouří (E13)
Strašidla (E12)
další epizody (14)
2007 Horákovi (TV seriál)
Nepodceňuj sílu pakoně (S02E17)
Zpátky do školy (S02E16)
Mnoho povyku pro nic (S02E15)
další epizody (23)
2006 Horákovi (TV seriál)
Šestý smysl (S01E16)
Maminka (S01E15)
Strýček z Ameriky (S01E14)
další epizody (16)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2018 Apoštol národní zrady (TV film)

Host

TV pořady

2013 Dé pětka (TV pořad)
Generace Y (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2005 Hřiště 7 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)