foto

Luke Treadaway

  • nar. 10.9.1984 (33 let)
    Exeter, Devon, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rubicon
2016 Ethel a Ernest
Kocour Bob
The Rack Pack
2014 Nezlomný
2013 Get Lucky
2012 Berlin Job
Počasí jako malované
Podivný případ se psem (divadelní záznam)
Vloupačka
2011 Je třeba zabít Bona
Koncept strachu
Útok na věžák
You Instead
3 fois 20 ans
2010 Informátorka
Souboj Titánů
2009 Dogging: A Love Story
Heartless
Viko
2008 Scratch
2007 Clapham Junction (TV film)
God's Wounds
2005 Spojeni navždy

TV seriály

2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 The Nightmare Worlds of H.G. Wells (TV seriál)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (10)
2012 13 Steps Down (TV seriál)
2007 Mist: Sheepdog Tales (TV seriál)
2006 Innocence Project, The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace