foto

Luke Treadaway

  • nar. 10.9.1984 (36 let)
    Exeter, Devon, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (6)

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Christmas Gift from Bob
2017 Unspeakable (TV film)
2016 Ethel a Ernest
Kocour Bob
The Rack Pack
2014 Nezlomný
2013 Get Lucky
2012 13 schodů dolů (TV film)
Berlin Job
Počasí jako malované
Vloupačka
2011 3 fois 20 ans
Je třeba zabít Bona
Koncept strachu
You Instead
Útok na věžák
2010 Informátorka
Souboj Titánů
2009 Dogging: A Love Story
Heartless
Viko
2008 Scratch
2007 Clapham Junction (TV film)
God's Wounds
2005 Spojeni navždy

TV seriály

2020 The Singapore Grip (TV seriál)
Survival Instinct (E06)
The Human Condition (E05)
The Singapore Grip (E04)
další epizody (6)
2019 Rudí zrádci (TV seriál)
2018 Agatha Christie: Zkouška neviny (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2017 Městské legendy (TV seriál)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 The Nightmare Worlds of H.G. Wells (TV seriál)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (10)
Jízlivě tvůj (TV seriál)
Flatmates (S02E05)
2007 Mist: Sheepdog Tales (TV seriál)
2006 Innocence Project, The (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 National Theatre Live: Edward Albee's Who's Afraid of Virginia Woolf? (divadelní záznam)
2012 Podivný případ se psem (divadelní záznam)