foto

Paul Ryan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brexit (TV film)
2006 Případy inspektora Lynleyho: Jeden špatný skutek (TV film)
2005 Těžká váha
1999 Vyšetřování naslepo (TV film)

TV seriály

2020 The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
2019 The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Kouzelný pes Vafle (TV seriál)
2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2002 The American Embassy (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 In the Red (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky