foto

Ian Fitzgibbon

  • nar. 1962
    Dublin, Irsko

Biografie

Irský scenárista a režisér pracoval na nejoblíbenějších irských seriálech, včetně „The Clinic“ a „Paths to Freedom“, za který získal nominaci na cenu IFTA za nejlepší scénář. Jeho celovečerní komedie „Film se mnou v hlavní roli“ (2008) byla uvedena na FFF v roce 2009.

Zdroj: Fresh Film Fest

Režijní filmografie

Filmy

2019 Dark Lies the Island
2013 Breakfast Wine
2011 Smrt superhrdiny
2009 Irská odplata
2008 V hlavní roli já
2007 Be More Ethnic (TV film)
2006 Showbands II (TV film)
2005 Showbands (TV film)
2004 Spin the Bottle
1999 Between Dreams

TV seriály

2020 The Tuckers (TV seriál)
2017 Loaded (TV seriál)
People of Earth (TV seriál)
Bee Kind (S02E07)
Aftermath (S02E06)
Gerry's Return (S02E03)
další epizody (5)
Wrecked (TV seriál)
Poison (S02E02)
Ransom (S02E01)
2016 Damned (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
People of Earth (TV seriál)
Unexplained (S01E05)
Past, Present and Future (S01E04)
Raised by Wolves (TV seriál)
Dead Man's Caravan (S02E06)
The Car Boot (S02E05)
Working Girl (S02E04)
další epizody (6)
2015 Raised by Wolves (TV seriál)
The Dorch (S01E07)
Little Orphan Mannie (S01E06)
The iPhone, the Bitch and the Wardrobe (S01E05)
další epizody (6)
2014 Moone Boy (TV seriál)
The Boyle Wedding (S02E06)
Stags and Hens (S02E05)
Handball Duel (S02E04)
další epizody (6)
2013 Raised by Wolves (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Threesome (TV seriál)
I Don't (S02E07)
Dad (S02E06)
Future (S02E05)
další epizody (7)
Vexed (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2011 Threesome (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2002 Fergus's Wedding (TV seriál)
2000 Paths to Freedom (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Smrt superhrdiny
2006 Showbands II (TV film)
2004 Adam a Paul
2002 Herci
2000 Best
1999 Vicious Circle (TV film)
1998 American, The (TV film)
1997 Bloodlines: Legacy of a Lord
Informátor
1996 Circles of Deceit: Sleeping Dogs (TV film)
1992 Cin cin
Hlavní podezřelý: Neviňátka (TV film)
1991 Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (TV film)

TV seriály

2011 Threesome (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2000 Paths to Freedom (TV seriál)
1999 DDU (TV seriál)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt darebáka (S01E03)
Father Ted (TV seriál)
Kicking Bishop Brennan up the Arse (S03E06)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Staying Alive (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)