foto

Alain Clert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2008 Bílá ruka (TV film)
2005 Temps meurtrier, Le (TV film)
2003 Clémence (TV film)
Deuxième vérité, La (TV film)
1998 Les grands enfants (TV film)
1996 Saint-Exupéry: La dernière mission (TV film)
1994 Dědečkova zahrada (TV film)
1983 Pablo est mort (TV film)

TV seriály

2015 Paris (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2013 Mongeville (TV seriál)
2011 Rani - princezna rebelka (TV seriál)
Marquise (E08)
Reine (E07)
Condamnée (E06)
další epizody (8)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (12)
2008 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Sur le fil (TV seriál)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2000 Avocats & associés (TV seriál)
Des hommes amoureux (S03E06)
Les Tensions durent (S03E05)
La Preuve par le vide (S03E04)
další epizody (6)
1999 Avocats & associés (TV seriál)
L'Affaire Cindy (S02E06)
Parole d'honneur (S02E05)
Le Prix des sens (S02E04)
další epizody (6)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Le Voisin du dessous (S01E06)
Radiée (S01E05)
Dette mortelle (S01E04)
další epizody (6)
1996 Les Steenfort, maîtres de l'orge (TV seriál)
1992 C'est mon histoire (TV seriál)
1981 Pause-café (TV seriál)

Dokumentární

2004 Annie Girardot comme au cinéma (TV film)
2001 L'érotisme vu par... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky