foto

Michel Mandero

  • nar. 11.1.1958 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Le monde est petit (TV film)
2005 Ohnivé inferno (TV film)
2003 Aubaine, L' (TV film)
Aurélien (TV film)
2002 Frangines, Les (TV film)
2001 De toute urgence (TV film)
2000 La part de l'ombre (TV film)
Marie et Tom (TV film)
1995 Entre ces mains-là (TV film)
1994 Manual de Evasão
1993 Une femme pour moi (TV film)

TV seriály

2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
Far Ouest (S07E12)
Belle à mourir (S07E11)
2012 Pátrací oddělení (TV seriál)
Matador (S06E10)
Entre toi et moi (S06E09)
Dernier tango (S06E08)
další epizody (7)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Coeur de pierre (S05E11)
Sortie de piste (S05E10)
Crève-coeur (S05E08)
další epizody (8)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Le Substitut (S04E14)
Les Chasseurs (S04E13)
Randonnée mortelle (S04E10)
další epizody (12)
2008 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Visions (S03E02)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Surf (S03E09)
Chute libre (S03E08)
La Bonne Fée (S03E05)
další epizody (4)
2007 Greco (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Complot (S02E04)
Suite funéraire (S02E03)
Blessure secrète (S02E01)
2006 S.O.S. 18 (TV seriál)
Chaud l'hôpital (S02E06)
La grotte (S02E05)
La petite maison près de la rivière (S02E04)
další epizody (6)
2005 S.O.S. 18 (TV seriál)
Psychodrame (S01E06)
Droit de mort (S01E05)
Beau-papa (S01E02)
další epizody (4)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 À nous la vie! (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Avocats & associés (TV seriál)
L'Affaire Cindy (S02E06)
Parole d'honneur (S02E05)
Le Prix des sens (S02E04)
další epizody (6)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Le Voisin du dessous (S01E06)
Radiée (S01E05)
Dette mortelle (S01E04)
další epizody (6)
1996 Cizinci (TV seriál)
1994 Aventures dans le Grand Nord (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2003 À nous la vie! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky