foto

Ronald M. Vargas Sr.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Room 101
1996 Pistol Pete (TV film)
1991 Brother Future (TV film)
1989 Večeře o osmé (TV film)

TV seriály

2002 Baby Bob (TV seriál)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
As Westbridge Turns (S01E21)
Meeting Dad's Girlfriend (S01E20)
Cat Showdown (S01E19)
další epizody (8)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Girl and Her Cat (S01E11)
Sweet & Sour Victory (S01E10)
Geek Like Me (S01E09)
další epizody (10)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Riziko sledovanosti (S12E24)
Pomsta paní Parkerové (S12E23)
Nevědomost zabíjí (S12E22)
další epizody (13)
1995 To je vražda, napsala (TV seriál)
Neochotný svědek (S12E11)
Zmrazený (S12E10)
Vražedná licitace (S12E09)
další epizody (21)
1994 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vejce, pro které se umírá (S11E11)
Vražda v knižním klubu (S11E10)
Dvě vraždy a jeden vrah (S11E09)
další epizody (22)
1993 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v bílém (S10E10)
Vražda se slevou (S10E09)
Láska a nenávist v Cabot Cove (S10E08)
další epizody (12)
1992 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Po celou noc (S05E19)
Jen ty, jen já (S05E12)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Informátor (S09E03)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Přístaviště mám pod kontrolou (S04E16)
Dokud neumřu, budu žít (S04E14)
1990 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Nemám nikoho (S03E19)
Budu tančit na tvé svatbě (S03E16)
1989 Nightmare Classics (TV seriál)
Studio 5-B (TV seriál)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Rapsodie v modrém (S01E22)
Asi budu muset změnit plán (S01E21)
Jak dlouho to už trvá? (S01E20)
další epizody (10)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Když jsi odešel (S01E12)
Veselé Vánoce (S01E11)
Kouř ti stoupá do očí (S01E10)
další epizody (11)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
It Ain't Over Till It's Over (S07E22)
1985 Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
1983 Gun Shy (TV seriál)
Zorro and Son (TV seriál)

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1984 Riptide (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky