foto

Berenika Kohoutová

  • nar. 15.2.1991 (28 let)
    Praha, Československo

Biografie

Její matka Irena Obermannová i babička Anna Žídková jsou spisovatelky, starší sestra točí filmy, ona sama zase kromě hraní zpívá v hudebním projektu Femme Plastique. Z televizních obrazovek ji znáte jako Tatínkovou holčičku z diskutovaného dílu Soukromých pastí a také ze seriálu Život je ples.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2019 Román pro pokročilé
2018 Nejlepší kamarádky
2015 Cesta do Říma
2013 6 minut (studentský film)
Nepravděpodobná romance
2012 Můj vysvlečenej deník
2011 Muži v naději
Santiniho jazyk (TV film)
2009 Rytmus v patách (TV film)
2007 Tři srdce (TV film)

TV seriály

2018 Dabing Street (TV seriál)
Poslední dabing (E12)
Inzerát (E09)
Budování mediálního obrazu (E03)
Modrý kód (TV seriál)
Polojasno (S02E52)
Velké váhání (S02E51)
Starostčina volba (S02E50)
další epizody (11)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Prosím tě, neumírej! (S14E32)
Chvíle pravdy (S14E31)
Já to zvládnu sám (S14E20)
další epizody (7)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Dárek (S02E33)
Přepadení (S02E32)
Nejsem ta pravá vrba (S02E28)
další epizody (26)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý muž (E09)
Trapný padesátky (TV seriál)
Splněný sen (E12)
Pilulky pro štěstí (E11)
Nejtrapnější osmdesátka (E10)
další epizody (12)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
Návrat staré lásky (E05)
Opožděná vražda (E04)
další epizody (6)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Únos (S04E01)
2013 Nejlepší trapasy (TV seriál)
PanMáma (TV seriál)
Konečně spolu (E16)
Vetřelec (E15)
Prsa na zkoušku (E14)
další epizody (15)
Terapie (TV seriál)
Epizoda 33 (S02E33)
Epizoda 20 (S02E20)
Epizoda 9 (S02E09)
2012 Život je ples (TV seriál)
Nebe je modrý a zlatý (E16)
Podezření (E15)
V sedmém nebi (E14)
další epizody (16)
Trapasy (TV seriál)
Hradní pán (S05E04)
2011 Terapie (TV seriál)
Epizoda 44 (S01E44)
Epizoda 41 (S01E41)
Epizoda 31 (S01E31)
další epizody (5)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Tatínkova holčička (S01E07)
2005 Ulice (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2011 Film o seriálu Život je ples (TV film)
2007 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Ireny Obermannové (S02E19)

Hudební videoklipy

2019 Berenika Kohoutová - Dělám stojky (hudební videoklip)
Berenika Kohoutová - Holka roku (hudební videoklip)
Mutanti hledaj východisko – Du prát (hudební videoklip)
Pokáč ft. Berenika Kohoutová - Jaro (Lyric Video) (hudební videoklip)
2017 Mandrage - Motýli (hudební videoklip)
2014 Berenika Kohoutová - Labutě (hudební videoklip)
2013 Smola a Hrušky feat. Berenika Kohoutová - Vylizem (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 25. Český lev (TV pořad)
Hotel Hvězdář (TV pořad)
2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 18 je jen začátek (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2014 Berenika Kohoutová - Labutě (hudební videoklip)

Kostymérská filmografie

Hudební videoklipy

2014 Berenika Kohoutová - Labutě (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace