foto

Berenika Kohoutová

  • nar. 15.2.1991 (26 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Její matka Irena Obermannová i babička Anna Žídková jsou spisovatelky, starší sestra točí filmy, ona sama zase kromě hraní zpívá v hudebním projektu Femme Plastique. Z televizních obrazovek ji znáte jako Tatínkovou holčičku z diskutovaného dílu Soukromých pastí a také ze seriálu Život je ples.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cesta do Říma
2013 Nepravděpodobná romance
6 minut (studentský film)
2012 Můj vysvlečenej deník
2011 Muži v naději
Santiniho jazyk (TV film)
2009 Rytmus v patách (TV film)
2007 Tři srdce (TV film)

TV seriály

2017 Dabing Street (TV seriál)
Modrý kód (TV seriál)
Kdo zastavil výzkum? (S02E02)
Den pro princezny (S02E01)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý muž (E09)
Trapný padesátky (TV seriál)
Zrození (E02)
Buchta pro Bohouše (E01)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
Návrat staré lásky (E05)
Opožděná vražda (E04)
další epizody (6)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Únos (S04E01)
2013 PanMáma (TV seriál)
Konečně spolu (E16)
Vetřelec (E15)
Prsa na zkoušku (E14)
další epizody (15)
Terapie II. (TV seriál)
2012 Život je ples (TV seriál)
2011 Terapie (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2011 Film o seriálu Život je ples (TV film)
2007 13. komnata Ireny Obermannové (TV film)

TV pořady

2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 18 je jen začátek (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace