foto

John Cavill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 A Woman's Right To Shoes
2010 Emilie Richards: Nový Zéland navždy (TV film)
2008 Show of Hands
2007 We're Here to Help
2002 Xena: Princezna bojovnice

TV seriály

2020 The Dead Lands (TV seriál)
The Exorcism of the Boy (E04)
The Kingdom at the Edge of the World (E03)
The Sins of the Fathers (E02)
další epizody (4)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Temná (S01E10)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Ash proti Ashovi (S01E08)
Zabiják vrahů (S01E06)
Brujo (S01E04)
další epizody (4)
2013 Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Rozdělené cesty (S03E08)
Válečná kořist (S03E06)
další epizody (5)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Vyrovnání (S02E08)
Zvolená cesta (S02E06)
další epizody (5)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Hořký konec (E06)
Pod maskou (E04)
Milost (E02)
2001 Xena (TV seriál)
Přítel v nouzi 2/2 (S06E22)
Přítel v nouzi 1/2 (S06E21)
2000 Street Legal (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Lyra, Lyra, srdce svírá (S05E10)
1999 Xena (TV seriál)
Nazpět v lahvi (S05E07)
Čistota (S05E06)
Charkam (S05E02)
další epizody (12)
1998 Xena (TV seriál)
Zamčení a svázaní (S04E07)
Příběh dvou múz (S04E06)
Dobrý den (S04E05)
další epizody (5)
1997 Xena (TV seriál)
Král zabijáků (S03E08)
Dluh: Část druhá (S03E07)
Dluh: Část první (S03E06)
další epizody (5)
1995 Herkules (TV seriál)

Dokumentární

2017 Jizvy Nan-ťingu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky