foto

Klára Cibulková

  • nar. 24.7.1975 (43 let)
    Znojmo, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2013 Strach
2011 Smíchov pláče, Brooklyn spí
2010 Habermannův mlýn
2006 Swingtime (TV film)
2004 Román pro ženy
2003 Město bez dechu (TV film)
Smrt pedofila (TV film)
2002 Lidé z autobusů (studentský film)
1995 Byl jednou jeden polda
1994 V erbu lvice

TV seriály

2019 Živé terče (TV seriál)

Galerie (21)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace