foto

Kalvin Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Kipo a divotvorná zvířata (TV seriál)
2017 Lego Elves: Secrets of Elvendale (TV seriál)
2013 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
2011 Black Dynamite: The Animated Series (TV seriál)
2007 Transformers: Animated (TV seriál)
2006 The Boondocks (TV seriál)
The Block Is Hot (S01E14)
Riley Wuz Here (S01E12)
Return of the King (S01E09)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky