foto

Carole Brana

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Karbon
2015 Replika
2014 Autopsie d'un mariage blanc (TV film)
2013 On/Off
2011 Zombinladen: The Axis of Evil Dead
2010 Rudé noci
2009 A l'aventure

TV seriály

2019 Vlčí instinkt (TV seriál)
Mémoire morte (S05E02)
2016 Duel au soleil (TV seriál)
A l'eau claire (S02E05)
Le Pénitent (S02E03)
Sur la réserve (S02E02)
2011 Enquêtes réservées (TV seriál)
Jules (S04E08)
Piège sur la toile (S04E07)
Au nom du père (S04E06)
další epizody (8)
2008 Pátrací oddělení (TV seriál)
Surf (S03E09)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)

Dokumentární

2016 Vape Wave

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky