foto

Anna Hopkins

  • nar. 12.2.1987 (33 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Island of Shadows (TV film)
2018 Red Rover
The Give and Take
2016 Jean of the Joneses
2015 After the Ball
Nikdy nic nebylo
2014 Maîtres du Suspense, Les
2013 It Was You Charlie
Jak ulovit Dr. Lewise
2010 Barneyho ženy
2009 Interní záležitost (TV film)
2007 Reality Check
Too Young to Marry (TV film)
Vlna zabiják (TV film)
2006 Okruh přátel (TV film)
2005 Obchod s bílým masem (TV film)

TV seriály

2018 Bad Blood (TV seriál)
Kdo jsi (S02E01)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Erchomai (S03E10)
Familia ante omnia (S03E09)
Procházka v temnotě (S03E08)
další epizody (10)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Přeměna (S04E02)
The Expanse (TV seriál)
Abaddon's Gate (S03E13)
Congregation (S03E12)
Intransigence (S03E09)
další epizody (5)
2017 Lâcher prise (TV seriál)
Turning the Page / The Next Chapter (S01E07)
Open House (S01E06)
Výkupné (TV seriál)
Joe (S01E04)
Grand Slam (S01E02)
Dark Matter (TV seriál)
Give It Up, Princess (S03E05)
Arrow (TV seriál)
Fallout (S06E01)
2016 Arrow (TV seriál)
Taken (S04E15)
2015 The Flash (TV seriál)
Legends of Today (S02E08)
Defiance (TV seriál)
Upon the March We Fittest Die (S03E13)
The Awakening (S03E12)
Of a Demon in My View (S03E11)
další epizody (10)
Arrow (TV seriál)
Legends of Yesterday (S04E08)
Dívka odjinud (TV seriál)
Clear Eyes, Fae Hearts (S05E06)
2014 The Flash (TV seriál)
Flash vs. Arrow (S01E08)
Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
All Things Must Pass (S02E12)
Doll Parts (S02E11)
další epizody (11)
Arrow (TV seriál)
Rudo před očima (S02E20)
2013 Nikita (TV seriál)
Survival Instincts (S03E09)
2007 Mrtvá zóna (TV seriál)
Denouement (S06E13)

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Give and Take

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Give and Take

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky